15 December 2012

sayang dia !

hai , awak-II ni , aku dah bebulan tak update blogger ni tau , aku tak tau apa yang aku lalui sekarang ni , aku terasa tersepit , sakit pun ada , suka pun ada , aku ni mudah sangat FALL IN LOVE pada seseorang , lagi-II ada kt depan mata , selalu buat aku tersenyum , sampai perangainya lekat pada aku , apa yang aku nak sebenarnya ni aku takda jawapan . tetapi aku sentiasa bersedia apa yang aku lakukan and sentiasa sedia apa yang orang lalukan pada aku , ye memang aku ni lelaki , aku ni lelaki bukan macam kau semua fikirkan . memang aku jahat , tetapi setiap insan jahat itu ada batasnya . aku ni telalu lemah , telalu senang nak simpati . dan tak fikir apa orang lain kata apa yang aku buat , haii ni lahh aku , selalu dipermainkan , selalu kena pijak kepala . tetapi sekarang ni aku senang gila menangis , menang senang , entah tak tahu laa kenapa . BUNTU BUNTU !! haishhhh , , tolong pilih setia itu bukan sekadar mulut sahaja !! aku sayang pada kau sangat-II . 
bila cerita dgn akak , dia marah sebab aku ni bercinta tak fikir dia tu siapa . .alahai . kekasih aku sendiri aku terus teran dgn dia aku ni JIWA je lelaki tetapi HATI perempuan !! tu senang diperbodohkan :'(

Thanks! Jumpa lagi ;)