30 April 2012

Bagaikan hidup ni simbol noktah agaknya :'(


Okay . nak cerita ni . kadang aku ni ada rasa cemburu juga dengan couple-2 yang aku Nampak ni doh ;’( Diorang boleh bermanja-2 , boleh bergelak-2 sayang . hmm . sedih aku tengok kadang-2 semua tu . aku ni pun yang ada hanya fake relay je . tak mampu nak lebih-2 sebab tu mula-2 tu si fake tu yang buat status nak fake relay . so aku layan je lahh , yelahh takda gf . tptp lama pulak kali ni aku fake relay dgn dia , sebelum ni tak lah lama sampai 2 bulan ni . dulu paling lama berapa minggu je kott . haa ada dulu aku fake relay sampai bercinta betul-2 tak lama putus mcm tu je sebab aku pun dah berterus terang aku masih sygkan ex-gf aku tu dulu . lepas dari tu dan lepas berapa tahun dia tunang Alhamdulillah . dahdah stopstop . aku nak cerita lain lahh . kenapa cinta masa lampau ni L tak guna lahh Merol!!! Okay ni fake relay yang baru ni ha . aku dah rasa lain macam hati aku ni dari awal bulan ni sampai sekarang . alahai kenapa wey L , tapi betul juga dia kata macam mainkan perasaan aku . so tu yang aku dah berapa hari tak text dia tak call dia . tp sumpah aku rasa RINDUkan dia tersgt-2 . tp aku tak boleh tunjuk sgt . biar jelaa . takpa,takpa . lagipun dia pun ada ckp dgn aku . dia takkan buka hati dia tu . takkan buka . okay,okay aku paham . dia pun masih sayangkan ex-bf dia tu . mber aku lak tu . alahai . aku pun bengang klu aku bercinta dgn fake relay ni yela ex t umber aku sendiri kott alahai . dia nak mber aku lagi tu wey . okay . aku tak nak tamak . relak , relak je . dari luaran aku masih mampu tersenyum , mampu gelakkan orang yang aku sayang . dan what ever lahh yang berkenaan . tptp dalam ni masih dalam kesedihan sebenarnya . siapa yang cinta sebenar aku ni . huh . okay lah penat . tiba-2 boleh sentap leley pulak mata ni . kbai . Aku sayangkan kau !!

Thanks! Jumpa lagi ;)