03 April 2012

Cerita saje-2

Tak sangka ada juga bangsa cina boleh rapat dengan bangsa melayu ni lagi kan .
Dulu time aku sekolah rapat dengan bangsa india .haha .
time dekat kolej tahun lepas rapat dengan bangsa cina juga , 
tptp , apek tu klu drive kereta macam drive kt litar sepang , padahal go to class je 
haha . berdekah ekk . aku rapat dengan apek tu sebab apek tu yang rapat aku dengan kawan-2 aku ,
mybe sebab apek-2 lain longoi kott . .
tak merokok , apek ni merokok . tu yang apek ni campur budak-2 aku ,
huhu . dah lahh aku mengarut je ni .
Aku suka tengok seorang amoy ni sebenarnya . maaf aku curi picture ni.
Macam nak usha je err . .yelah dah macam melayu kot , tapi baca about dia , dia memang 
bangsa cina tulen . (╥﹏╥) mesti dia tak layan aku kan .

 Jatuh cinta aku lahh dengan engkau moi .HaHa .
(x(x_(X_x(O_o)x_x)X)x)

Thanks! Jumpa lagi ;)