11 June 2013

roh kau kt mana merol ? pending ??


Assalamualaikum , Ya Allah mana keberanian aku yang dulu ? mana dia hilang ?? aku tak tahe kenapa aku jadi macam ni . aku buntu dah macam lembu , macam buat bodoh je bila tadi gf kau tu merol kena kacau , kena maki , kau buat bodo buat macam takda pape je , apa kena kena kau ni ni , wah wah dulu cinta monyet bukan main kau ekk kacau sikit bergaduh masam muka lagi . . aku bukan taknak buat , aku jadi nothing kepala ni . . sebab aku tak baca pape pun kan ,  hey merol merol , gf kau tu , masa depan kau tu . .apa bodoh apa kau ni buat dang jekk . erkk!! aku ni klu dah maki org babi sial pukimak semua aku keluar kan , tu yang kang nanti jadi gaduh kt luar , abg besar pulak turun , aku dah malas dah . . kt situ lagi panjang lebar kena talk , huh . . lepas ni siapa dok kacau gf aku , mampos aku maki2 tapis je . .klu tak jalan juga terpaksa ke maki hamun sampai blahh . .aku ni sebenarnya susah diubah , bila dah diubah macam-2hal aku buat , cukup lah tahun-2 lepas , gaduh je pasal perempuan . . malu abg jaga aku tu toqq . . aku kena bedal balik adalahh . .okay tu je aku nak luahkan ,mybe ada byk lagi . .aku mengantuk , letih bdn ni kerja , wassalammmmmmm :(


Thanks! Jumpa lagi ;)

02 June 2013

Ya Allah , dah 2 , 3 hari aku rasa tak sedap hati , kenapa itu nak berlaku lagi ?
kenapa dugaan yang macam ni datang lagi , apa salah aku Ya Allah !!
kadang aku jadi tak paham hidup ni , kadang aku terasa juga hidup ini bermakna rasa bahagia sangat , 
bila tak paham or down tu lah aku jadi tak tentu hala , tak fikir siapa-2 pun . 
alahai kenapa kenapa kenapa ? huh , aku bukan abaikan dia , dia juga kena lah paham . .
, salaing memahami tu lagi baik , bila tak tahu erti sabar camgini laa ,  sikit-2 nak break ! mudah sangat putus asa ! hidup kena bersabar  . .hmmm , entah lahh hati , aku sygkan dia , sekarang dia dah kata aku abaikan dia, , aku aku perlu lakukan ? relak ? buat cm biasa ? diam ? diam tu macam takut . . aduh , mana pergi perasaan aku ni . .tak sanggup kehilangan dia , dia nyawa aku , she it for everything to me , . .  . .
dah dah aku pening , tak cukup tidurr . .macam-2 aku nga fikirkan sekarang ni . . 
ilovinghertomuch!!

Thanks! Jumpa lagi ;)

18 May 2013

Kepada dear miss Mas Haszuani Binti Hasnudin , saya nak awak tahu betapa cintanya saya pada awak , segala-galanya hanya lah awak , berilah masa atau peluang untuk saya menebus kesalahan saya itu , memang awak ada kata kita tak sefahaman , tapi tapi awak kena ingat itu bukan salah 1 masalah yang menimbulkan regangan pada hubungan kita  , awak percaya 1 sama lain , sayangku ? kita hidup didunia ni memang takkan pernah lari dari dugaan , masing-masing ada dugaan . masing-masing akan tempuh dugaan semua itu ,mahupun sakit atau tidak . sayangku , saya taknak sia-siakan hubungan kita ini . saya sayangkan awak tersangat-sangat , tolong jangan sia-siakan perasaan saya terhadap awak , hm . seeloknya awak itu bersabar apa yang berlaku 2 , 3 hari ini . saya pun sekarang dalam perjalanan nak buktikan sayang , cinta saya pada awak macam mana . .hm , ada lagi saya nak bagitahu pada awak , hmm tapi awak pun boleh fikir sendiri rasanya . +assalamualaikum cinta

Ya Allah , berkatkan lah doaku untuk kebaikan hubunganku ini , AMIN ~

>> dear . Mas Haszuani Binti Hasnudin <<

Thanks! Jumpa lagi ;)